STOOQ, hét merk in buitenvuur en buitensfeer

Wie zijn wij?

STOOQ is hét merk in buitenvuur en buitensfeer. Wij hebben een vurige passie voor vlammen, vuur, innovatie en sfeer. Daarnaast hebben wij een duidelijke kijk op het stoken van een vuur: een fikkie stoken doen veel mensen, maar een mooi vuur maken kan niet iedereen. Daar willen wij als merk graag verandering in brengen! Wij geloven dat iedereen een goed vuur kan stoken met de juiste tools. Zodoende bieden wij kwalitatieve producten aan die ontworpen zijn met oog voor detail, in combinatie met het juiste hout.

STOOQ driepoot

Wat maakt STOOQ zo uniek?

STOOQ kenmerkt zich door de verfijning, uitstraling, kwaliteit en het vakmanschap wat achter onze producten schuilt. Wij werken samen met lokale ondernemers in Nederland om onze producten te produceren. Vanwege de lokale productie en kleine productie-oplage kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen. Deze stappen zorgen er ook voor dat wij ons steentje bijdragen aan het milieu doordat er minder transportkosten nodig zijn voor de productie en bezorging van ons assortiment.

Bij STOOQ staat kwaliteit centraal, daar staat de Q voor in onze naam. Om deze kwaliteit te waarborgen werken wij met hoogwaardige materialen zoals dik onbehandeld staal. Dit zorgt ervoor dat onze producten een mooie industriële uitstraling krijgen en niet zullen doorroesten. Deze mentaliteit rondom kwaliteit zie je ook terug in ons assortiment. Hierbij geldt het motto: “think big start small”. Wij werken stapsgewijs om ons assortiment uit te breiden en investeren veel in het testen en ontwikkelen van producten voordat ze verkocht worden.

In het logo zijn de laatste drie letters met elkaar verbonden want vuur verbindt! Denk aan samen rond een haardvuur, of samen aan tafel met kaarsen, samen eten bereiden op een buitenvuur… Vuur vormt én verbindt een gezelschap en daar houden wij van. Die ‘Q’ in STOOQ staat voor kwaliteit. Natuurlijk de hoge kwaliteit van de materialen en het design, maar ook zeker de kwaliteit van het vuur.